orkar inte fixa färdigt

OBSERVERA, BLOGGEN HÅLLER PÅ ATT "BYGGAS OM"....................... FIXAS IMORN!


All you need to know, is who your friends are.


Måste det snöa?

Garanterat dagens låt.. Vilka minnen, vilken låt!
Sufjan Stevens - For the widows in paradise, for the fatherless in Ypsilanti.
/H

Sug

faan vad jag är sugen på kladdkaka, ska be mamma att göra. Har legat och degat hela dagen idag, har en fruktandsvärd mensvärk och ipren burken var slut så fick ta alvedon. Och alvedon suger!!! jag får inte den snabba effekten som jag brukar få av ipren. Äre fler som känner så ellr äre bara jag? aja intresseklubben antecknar:)
Fick nyss reda på att min fader har bokat biobiljetter till mej och mina bröder. Vi ska se filmen Step Brothers ikväll, hoppas den är bra! känner att jag verkligen behöver skratta åt något. För övrigt ska jag på stan imorrn med H(läs bokstaven H på engelska det låter flashigare) hon ska köpa massa och jag ska leta efter den perfekta kappan!

Ses! /Your one and only Ace

Rosa

Sitter här och lyssnar igenom Pinks nya album "Funhouse" och den kicks ass. Många av er blir säkert förvånade men jag har alltid diggat Pink ända sedan jag var en liten flicka. Jag brukar ju alltid tjata om att RnB is the one and only genre för mej men Pink är ett undantag. Det är nånting speciellt med henne och hennes musik, hon skriver både menigsfulla låtar (om man ska utrycka sej på det sättet) och låtar som bara är roliga och inte betyder så mycket. Jag gillar också att Pink engagerar sej i olika saker som djurens och människans rättigheter. Pink har också nämt George Bush i hennes låttexter och är emot han och hans politik. Jag har inte hunnit lyssnat på alla låtar från albumet men det här är min topp 3 so far:

Please Don't leave me
So what
This is how it goes down

Btw Style by Mats Mats äger =) 

/A

You'll come back, when it's over

  
Bea förtjänar ett eget inlägg här på vår superkända, o-anonyma blogg. Haha..
Du kmr få mvg på både ps-provet & kemiprovet. Vi behöver ba börja använda hjärnorna lite, vår svaghet!

Haha, thank u för sammanfattningen till psykologiprovet! Ist för 80 sidor, behöver jag bara plugga på 15 nu. Ängeeeeeeeeeeel eru =)
puss (eller xoxo som min skulle säga) haha /H

Everything's gonna be okay

Psykologiprov på 78 sidor! Kemiprov, kemirapport, matte, fysik,  högskoleprov, saaaaaaaaaajk!
OKEJ... vill sova!!!!! pluggat sen 8.30
ska upp imorn kl 7 för o plugga, jippii!! love life.................
Okej.. bara tre prov kvar.. bra tre prov kvar.. bli inte galen (än), hehe inlärd hjälplöshet, no way!

Ibland önskar jag att jag vore en kille som gick på bygg i wenströmska.. Menar inte att ni saknar plugg, men "lite" mindre än oss har ni ju ialf att göra =)

Fan va många det e som festar varje helg, nya tjejer varannan vecka. Dom som beter sig så saknar framtid. Visst, det e klart man ska leva för stunden, men kom igen, om människor beter sig sådär redan nu, vad händer i framtiden? Jag pluggar arslet av mig konstant, men passar på att unna mig en riktigt rolig helg då och då. Det betyder inte att man måste gå ut varje dag, skippa att plugga o leva för dagen. Att leva för dagen håller inte i längden.. Jag e ingen sån människa som säger "den dagen, den sorgen" angående någonting. Jag e ingen människa som tar det som det kommer, jag planerar och planerar och planerar. Gillar inte känslan av att ramla in i en helt okontrollerbar situation, misstolka mig inte, jag e inget kontroll-freak, men det känns skönt att planera, så man slipper stressa! Stress e frukost, lunch och middag för oss naturare! Ialf för mig, hur mkt jag än pluggar, har jag alltid tid för att stressa <3

Orkar inte med mitt dryga jag just nu, men har fan inte sovit på hela veckan!
Onödigt inlägg, jag vet! Tänkte ba att ni ville veta att jag lever, o att Ace får veta att jag dör. HEHE! Kifik ya helwa, kif all the geyyys HAHHAAHA.

Aja, Sigmund Freud kallar på mig nu, god natt för er som har tänkt att sova!

What day is it
And in what month
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time.. 
/H

Vilken nostalgisk upplevelse!

japp, nostalagi är det prefekta ordet som sammanfattar min dag. Idag var det min första APU(praktik) dag på min gammla mellanstadie skola, och fan vilka flashback man fick. Det var nästan så att jag ville springa därifrån. Det var så sjukt äckligt! Varenda liten vrå eller hörn på skolan gjorde så att jag minndes så sjukt mkt. Tänk att alla dom här minnen var bortglömda ellr egentligen inte, jag har ju bara trott det men så fort jag såg en lärare ellr ett klassrumm så forsade minnen i huvudet. 

Som sagt min praktik utspelar sej på en mellanstadie skola och jag och kess har "hand" om ettorna och tvåorna med andra ord, den drygaste åldern någonsin. Barnen hänger och klänger och dom dödar sej för att få min ellr kess uppmärksamhet. En liten tjej bad till och med mej att vara hennes låsasmamma, eh? hahah. I dag när vi försökte  spela "king" på skolgården samtidigt som barnen stod och drog i mej o kess blev vi påminnda om att vi ska spendera fem veckor med dom här kidsen, fem jäkla veckor. Det var då jag fick världens huvudvärk.

 aja men ska sluta klaga, det är faktist ganska kul (eh).                       

see ya but I dont wanna be ya!
                                                                                                                                                  
 /A

Music makes me happy

fan, fan, fan, fan, orkar inte mer! orka att ingen förstår.. vad vore jag utan musik?



                                                                                                         /A

Back to the beginning



Happ, så var man sjuk igen då.. Har varit sjuk i snart 2 månader. Känns helt perfekt! Spec när jag har prov imorn.
Den här helgen har som vanligt spenderats till att plugga (surprise surprise), i lördags tog jag o min andra halva en plugg-dag i matte. Idag har hon gjort sitt första prov i matte B och jag hoppas det gick bra! I will call u later .. Imorn har jag mitt första prov i matte C, och eftersom det e en ny lärare så måste jag se till o få mvg på provet, första intrycket u know!

Nu ska jag fortsätta med matten, härligt att man e sjuk & pluggar (k)
Ser fram emot nästa helg, då e det ialf inte BARA plugg, fre: Björn Gustavsson & co live o lördag estockholeem för shopping! Ha en fortsatt trevlig dag!


Just because I'm loosing,
doesn't mean I'm loooost..
/H

RSS 2.0