So close, but yet so far.

Regina Spector - The call, dagens dagens..



Back to plugget /H

We live in a beautiful world (?)

Ha pilen på bilden & klicka 'join the movement' & gå med du också.


we lie awake and we dream of making our escape

Ta mig långt härifrån, jag e så trött, så trött, så trött.. överbelastning! Det är så sjukt att man tkr så synd om sig själv, jag som alltid e en sån som säger 'tänk på hur bra du hare osv', men vet ni, ibland får man fan ta och tycka synd om sig själv. Jag hjälper andra, men jag tänker tka synd om mig sj nu. En människa som jag, måste varje dag tänka "sömn är överskattat" för att hinna med allt. Det är 22 dagar kvar till "vila", dvs två dagar vila sen plugg hela äckellovet, men JAG VILL VILA NU NU OCH NU!! Överbelastning, allt på en o samma kväll, 800 miljoner ämnen, årets mest avgörande prov.  Ibland önskar jag att jag inte brydde mig ett piss om skolan, och bara tog allt dag för dag. Men nej, jag måste ju lyckas i mitt liv, oj oj, jag måste komma långt.  E det värt det? Svar ja.. E det kul? Svar nej.. E det så det ska vara? Ett rent helvete.. Ja, nu har jag gnällt färdigt, dags att ta en iskall dusch o sova, för jag har gett upp för kvällen som ni kan lista ut.
Hoppas alla andra ute i världen mår bra, jag e sämst på att höra av mig, men my heart is with u.
 
Pratade med min bästa vän Ace ikväll, liksom vem fan har inte tid att träffa sin bästa vän? Seriöst vi har inte träffats på 4 hela veckor, jag träffar inte ens min familj, som bor under samma tak som mig, för jag e instängd på rummet och nöter in skit i huvudet, halva koffiecienten för x med ombytt tecken, o ät mitt bajs den som kom på alla jävla regler i matte, fysik, kemi & alla andra äckliga no-ämnen.. Hehe okej nej nuuu har jag gnällt färdigt. Det e bara en natts sömn som behövs och lite vänner imorn som piggar upp en, sen e man igång igen.

puss o hej! /H



Girl your hot like fire
Coldest thing movin'
Heat up like summer
Girl you know what you doing
(You Got) 28s on a Hummer
Cuz your the #1 stunna
You got it
You got it

It turned in to a quite thought.

Vi lever i en sån äcklig värld, o ibland, behöver man en tragedi som påminner en om att våra i-lands problem e inte om viktigaste problemen som existerar i världen.
Världen går inte under för att vi fryser lite elr e trötta. Ägna en tyst minut åt alla människor som förlorar sina liv varje minut, åt alla som kämpar för att överleva, åt alla som gråter sig till sömns,
jag kan fortsätta i all evighet. Låt mig bara börja trean,
and I'll show u, I'mma make it through!


 


Du kliver upp på morgonen och din dag blir förstörd, bara för att du inte kan välja vilken av dina 30 tröjor du ska ha på dig, och på Moskvas gator fryser en 14-årig flicka ihjäl bara för att hon inte har en enda tröja att ta på sig.
Du går till skolan och klagar och tycker synd om dig själv för alla läxor du fått, och i Indien gråter en 10-årig pojke för att han aldrig kommer får börja skolan.

Du går till matsalen för lunch och påpekar den äckliga maten och slänger i stort sätt allt på tallriken. I Sudan dör en 2-årig flicka av grov undernäring och vätskebrist.
Du kommer hem och förbannar din mamma för att du måste hjälpa till med att plocka ur diskmaskinen.
Och i Somalia blir en 8-årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet.
Din kväll blir förstörd när du upptäcker en finne på hakan, och i Kambodja dör en 11-årig flicka och hennes lillebror i Aids.

Gråt inte över pojkarna som dör, över flickorna som inte överlever, för tårar räddar inga liv.
Res dig upp och förändra en instinkt om att förnyelse behövs för att rädda världen.
En kan inte göra allt, men vi alla kan göra något.

Dagens låt: Coldplay - 42 /H


orkarubrik

Asså ni måste kolla på det här http://www.1000apor.se/tv/"fashion-tv-cannot-be-stopped" , gjorde min dag! 
                                                                                                      /A

No need to say something.

Obama, Obama, Obama, O-o-obama!
Underbart att amerikanerna äntligen använt sitt sunda förnuft och åstadkommit någon nytta! Den här mannen e så underbar, och kan inte jämföras med McCain. Valdeltagandet i USA,  brukar vara väldigt lågt. Tack vare Obama har antalet människor som röstat i år varit väldigt högt! Inom 16 månader är de amerikanska trupperna ute ur Irak. Denna man ska ordna upp finanskrisen, förbättra villkoren för människor som inte har det bra mm. Den här mannen, ska plocka upp Bush's skitland från botten. Och göra USA till ett acceptabelt land, omtyckt land, som inte blandar sig i alla konflikter i världen, som inte saboterar för många människor. USA är inte längre ett skitland, det e nya möjligheter nu.  Den här mannen e helt enkelt en förebild. Så sjukt bra så det inte e sant. Hade ba lust att se valvakan under natten, skulle dock inte ha haft någon ork att ta mig upp på morgonen. Men allt som allt, bra jobbat! Goodbye senator McCain, må du leva lycklig dom 2-3 år (ironi) du har kvar att leva!

U S and A, good luck to you!

Vilket segertal mannen.. vilket tal!! Yes we can!

Dagens låt: Lifehouse - Storm
/H

RSS 2.0