Me like sundays!

Läste nyss min bästevänns inlägg och vad kan jag säga mer än att jag håller med till 110%! Speciellt delen om alkoholen, personligen tycker inte jag att man ska döma folk som dricker men you know what? jag dömer, för vissa personer använder alkoholen som ett hjälpmedel till att bli sociala. Jag får ständigt höra ursäkter som "men det blir roligare", "jag vågar mera", "jag blir modigare och vågar prata med killarna i klassen "exempelvis. Men sen da? efter att du har druckit så mkt som du orkar, däckat i en timme, spytt upp den där lasangen du åt till middags innan du drog ut? var det värt det?

Men det som irriterar mig mest är nog när man kommer till skolan sen på måndagen och inte säger ett ord, inte ens ett oskyldigt "hej" till sina klasskamrater fast man två dagar innan hade varit hemma hos varandra eller på samma fest och haft en trevlig konversation som man i verkliga livet aldrig skulle kunna ha eftersom man inte hade haft alkhohol i sig.
Så min fråga lyder, måste man verkligen ha alkohol i blodet för att överhuvudtaget kunna festa?

Hoppas ingen tar illa upp! Jag menar verkligen inte er alla som dricker, men det finns en majoritet där ute som verkligen fungerar på det här viset!

Rubriker hör verkligen inte till det här ämnet skulle egentligen skriva om en annan sak men sen när jag såg vad H hade skrivit kunde jag inte låta bli. Detta ämne har varit on my mind i månader nu så det är skönt att jag fått skriva av mej lite.  Ursäkta min Svenska 2 i texten lite här o där men jag fastar idag så är skit trött i huvudet. Puss på er!

                                                                                                    /A

Let your memories grow stronger and stronger




Begravd i plugg... Kom hem från skolan igår & pluggade, vaknade idag o pluggade, imorn blire också plugg! ÄLSKAR helger! haha noot

Gå emot strömmen, var självsäker, gör som DU vill göra & låt ingen annan styra dig, säg bara det här är jag, take it or leave it! Jag dricker inte (vill inte) tillexempel, och får ständigt höra frågan varför? så då säger jag bara varför inte? Jag vill inte vara som alla andra. Jag är en egen person med egna åsikter som jag starkt står för, folk gillar mig, folk ogillar mig, det är så världen fungerar.

Fan, det e inte många som uppskattar hur dom egentligen mår. Det e så många människor som dör dagligen, så många som får reda på att dom har någon slags sjukdom, det är dags att folk öppnar ögonen för världen vi lever i. Sluta klaga på vad ni får för mat i skolan, ni får åtminstone mat, eller hur? Det finns många som bokstavligen talat skulle kunna döda för maten ni kastar i papperskorgen. Så sluta klaga på att sminket är slut elr att du har tröttnat på kläderna i din garderob. Tro mig, det e inte världens undergång. Jag tror på att människors tankegånger ändras när dom drabbas av någonting hemskt som får dom att uppskatta livet ännu mer än vad dom tidigare gjort.

Men behöver man verkligen uppleva något hemskt för att inte ta allt för givet? /H

14.07

Sitter just nu på rörlig bild men det är inte så rörligt som det låter vi gör nämligen ingenting, lyssnar bara på våran snälla men väldigt sega lärare heh!

Idag har jag en sån där "allt går fel dag" och jag vet inte riktigt varför, orkar inte ens skirva ner sakerna som har gått fel. Plus att jag har väldigt ont i magen och är på dåligt humör för jag är TRÖTT.  Okey nu har jag klagat nog. Ciao.



                                                                                                                 /A


Don't you ever forget

alltså orka leva HAHAHAHA.

Kära kära NV2E! jag spyr!



/H - den bästa

Prao

Fick praoplats idag på min gamla skola Emaus, kanske inte låter sådär frestande men bättre än ett kontorsjobb iallf plus att det finns en stor chans att jag kan sommarjobba där. Läraren på skolan blev jätte imponerad för att jag gick på media linjen. Hon tyckte att vi kunde få in media på barnens lektioner (observera barnen är 6-7 år gamla) förstod inte riktigt hur hon tänkte men det går nog bra!
Slipper iallf den där ångesten nu som har varit på mej i flera veckor, jobbigt att se hur alla andra har fått praktikplatser på skit coola ställen förutom jag.

Skickade också iväg mitt cv och personliga brev till ungredaktionen idag, fick svar direkt och jag kommer få besked efter jul så håll tummarna för mig!

aja tror intressesmurfarna har antecknat nog nu haha puss!


                                                                                             /A

I used to rule the world

Söndaaag..

Dear triple H (Hani, Me & Ham), kan ni fatta att vi upplevt det där? Adrenalinkick bara jag tänker påre. Så underbart.
Så underbar kväll, verkligen! Omöjligt att toppa det..

Tänkte ba berätta att dom ska starta en cheerleadingsektion i skolan, give me a L-O-S-E-R-S! gooo Rudbeck! see ya, don't wanna be ya! :]


Nejmen, jag kmr inte blogga på ett bra tag, för skolan drar igång imorn o sen ere prov veckan efter så bara plugg plugg plugg. Tänkte att ni kunde få njuta av vår magiska kväll den 17/9-08 v

Nobody said it was easy,
no one ever said it would be this hard.. /H



Spin that record babe!

Shululu! Idag ska jag vara duktig och blogga, men inte mycket för jag har verkligen ingen lust. Har varit på stan med mami i fyra timmar och är helt slut! Man ska verkligen inte gå runt på stan i fyra timmar på en fastande mage.
Aja, ialf inhandlade ett par jeans, kofta, blus, halsduk och mössa! Nu ska jag vila lite puss :)


                                               /A

dör av hunger

Typiskt att pappa skulle glömma att sätta på alarmet. Jag fastar ju, så det blev ingen "frukost" för min del tidigt imorse, eftersom vi alla låg och sov. Så nu sitter jag här med Hanan och dör av hunger..  3 timmar kvar tills jag får mat!




På tal om ingenting, vad hände med Big bang 2? Skulle vi inte dö allihopa? Hahaha.

Puss /A

coldplay @ globen - a dream coming true

Observera, det e jag som har filmat :)


Helooo!

Nu e vår blogg helt "färdigrenoverad" och designen e klar. Nu ska det bara bloggas också (om det nu blir av).  :D

För er som inte riktigt vet om det, var jag, Hana & Hamide, Ballerina på Coldplays konserts i Globen 17 september. Det var utan tvekan den bästa konserten någonsin, den tog lätt Justin, Timbaland, Jay-z & James Blunt TILLSAMMANS :] Vi hade lyckan med oss också. För vi stog på sektion a9, och mitt under konserten bestämmer sig coldplay för att ta sig upp och spela bland publiken. Men det förstod ju inte vi, dom började bara springa där nere & självklart skulle vi springa ner för att "nudda deras händer" men då får vi höra av Ballerina att vi inte kmr hinna, men hindrar det mig? Nej självklart inte, Hana tvekar, så jag mosar henne framåt, och hon börjar springa, vi e framme vid näst sista trappsteget, o precis då, springer dom förbi oss, helvete tänker vi. Men vad gör dom?
 
Dom går upp bland publiken och ställer sig och uppträder vid sektion a11 skulle jag gissa på, kanske a10. Och våra sittplatser är på sektion a9, dvs. inte så långt o springa i våra ögon, ca 20m. Vad gör vi då?  Tar sats och springer. Springer, springer & springer, tills vi har mosat varenda jävel i Globen och vi befinner oss 2-3m från självaste Chris Martin. Den ni!

Förresten så e det här vår slutgiltiga design HEHE! Efter väldigt många, och o men, så kmr ekorren (Asmmaa) börja blogga i den här käraste bloggen, så alla ni som e vänner med henne, GRATTIS nu kan ni ta del av hennes "spännande" liv på (nördskolan) JB!

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own



pusstja! /H

RSS 2.0